Tutorial Spray (Info: HL Tag Converter pentru tatuaje)
Pagina 1 din 1
Tutorial Spray (Info: HL Tag Converter pentru tatuaje)
Descriere: Acest program va va face tatuaje dupa gustul dumneavoastra
Instalare:
1.Descarcam fisierul tag_converter de
aici . Dezarhivam fisierul tag_converter apoi dam dublu click pe HlTagConverter.exe .
2.Apasam pe Open Image din stanga si selectam o iamgine care sa nu fie prea mare
3.Apasam pe Adjust Image din stanga ,dam pe Autosize apoi pe Apply changes and convert to 256 colors .
4.Apasam pe Save Tag si selectam casuta Export to WAD file
iar la File name scriem tempdecal.wad si salvam fisierul pe desktop,apoi mai dam o data tot pe Export to WAD file si iar iar la File name scriem pdecal.wad si il salvam fisierul pe desktop
In ultimul rand copiem fisierele tempdecal.wad si pdecal.wad apoi le punem in Counter-Strike/cstrike si dati YES ,intram in cs si apasam langa un perete pe T si vedem tatuajul.
Sper sa va fi ajutat
Tutorial explicat de mine
Instalare:
1.Descarcam fisierul tag_converter de
aici . Dezarhivam fisierul tag_converter apoi dam dublu click pe HlTagConverter.exe .
2.Apasam pe Open Image din stanga si selectam o iamgine care sa nu fie prea mare
3.Apasam pe Adjust Image din stanga ,dam pe Autosize apoi pe Apply changes and convert to 256 colors .
4.Apasam pe Save Tag si selectam casuta Export to WAD file
iar la File name scriem tempdecal.wad si salvam fisierul pe desktop,apoi mai dam o data tot pe Export to WAD file si iar iar la File name scriem pdecal.wad si il salvam fisierul pe desktop
In ultimul rand copiem fisierele tempdecal.wad si pdecal.wad apoi le punem in Counter-Strike/cstrike si dati YES ,intram in cs si apasam langa un perete pe T si vedem tatuajul.
Sper sa va fi ajutat
Tutorial explicat de mine
Rapidistu- INFERNO DETINATOR
-
Numarul mesajelor : 690
Varsta : 33
Localizare : Videle
VA PLACE SV NOSTRU : Da
STEAM ON/OFF : ON
Data de inscriere : 28/03/2008
InfernoCs
InfernoCS:
Subiecte similare
» Tutorial Spray Logo
» Tutorial creeare spray cu Wally Decal Converter
» Spray-uri (Info: Peste 50 de spray-uri)
» Am si eu 2 tatuaje !!! (info : Descarcare)
» Tutorial Spray Logo
» Tutorial creeare spray cu Wally Decal Converter
» Spray-uri (Info: Peste 50 de spray-uri)
» Am si eu 2 tatuaje !!! (info : Descarcare)
» Tutorial Spray Logo
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum