Phr.Idle.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Addons De La Server bY Electro v 1.0

In jos

Addons De La Server bY Electro v 1.0 Empty Addons De La Server bY Electro v 1.0

Mesaj Scris de Rapidistu Sam 12 Apr 2008, 14:52

Descriptie: Acest Addons Este De La Serverul Meu ! Addons De La Server bY Electro v 1.0 Icon_wink Addonsul Este Creat De Catre Mine De La "0%" ! Addons De La Server bY Electro v 1.0 Icon_tongue

Il PuTeTi DeScaRca De AiCi !

Contine: Adminmod,AmxModx,MetaMod,Statsme,WebMod Si Un Booster Foarte Bun ! Addons De La Server bY Electro v 1.0 Icon_wink

Aici Scriu Doar Pluginurile Care Sunt Activate !
Ce Fac Ele Cred Ca Majoritatea Stiti Dar Totusi Scriu La Care Stiu ! Addons De La Server bY Electro v 1.0 Icon_wink

Adminmod:

plugin_base.amx
plugin_chat.amx
plugin_cheat.amx - Acest Plugin Permite Adminului Sa Foloseasca Anumite Comenzi: (admin_godmode,admin_noclip.etc.)
plugin_CS.amx
plugin_TFC.amx
plugin_hldsld_mapvote.amx - Pluginul Asta Va Da Comenzile: (admin_vote_map, etc.)
plugin_message.amx - Cu Pluginul Asta Puteti Scrie Comenzile: "admin_csay" "admin_vsay" "admin_tsay" admin_psay" "admin_ssay" !
plugin_retribution.amx
plugin_quit2.amx - Il Puteti Forta Pe Un Jucator Sa Iasa Din Counter-Strike: "admin_quit <numele>" !

AmxModX:

amx_super.amxx
bullet_damage.amx
(fara amx_super.amxx pluginul bullet_damage.amxx nu functioneaza deloc ! dar nu face lag !)

AsTePT Par3ri ! Addons De La Server bY Electro v 1.0 Icon_tongue Addons De La Server bY Electro v 1.0 Icon_cucaracha !
Rapidistu
Rapidistu
INFERNO DETINATOR
INFERNO DETINATOR

masculin
Numarul mesajelor : 690
Varsta : 33
Localizare : Videle
VA PLACE SV NOSTRU : Da
STEAM ON/OFF : ON
Data de inscriere : 28/03/2008

InfernoCs